• slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image
123TuinPoster.nl

Welk ophangsysteem kies je nu voor je buitenposter?

Een buitenposter monteren is een fluitje van een cent. Er zijn tal van mogelijkheden en zelfs al ben je onhandig, dan nog lukt het je nog. Voor elke tuin of binnenplaats is er wel een oplossing op maat mogelijk. Hieronder sommen we even de verschillende bevestigingsmogelijkheden van onze buitenposters op. Weet dat alle mogelijkheden uitvoerig getest zijn en dat je er garantie op krijgt. Zo geniet je op een optimale manier van je tuinposter of buitenposter.

De bevestigingsmogelijkheden van onze buitenposters op een rijtje

1. Alleen de buitenposter

Het is perfect mogelijk om je buitenposter zonder bevestigingssysteem te bestellen. Je krijgt onze poster geleverd en je bedenkt er zelf een ophangsysteem bij. Ideaal voor de handige harry.

alleen doek

2. Met ophangogen

Rondom wordt de buitenposter voorzien van ophangogen. Zo kun je je buitenposter makkelijk vastmaken aan een tuinhek of afrastering. Heel wat bedrijven kiezen om promotionele redenen voor deze oplossing. Makkelijk en snel te monteren.

buitenposter bevestigd met ophangogen

3. Met tule

Boven- en onderaan is een lus voorzien, waarbij je met stokken je buitenposter kunt monteren.

Tuinposter voorzien van Tule

4. Zelfklevend

De ideale buitenposter voor iemand met weinig ruimte. Met deze oplossing plak je je buitenposter simpelweg tegen de muur. Een elegante oplossing en zelfs als je je buitenposter verkeerd plakt, kun je dit nog corrigeren.

Zelfklevende buitenposter

5. Houten frame

Een elegante oplossing en een stevige constructie. Dit frame is voorzien van een onzichtbaar ophangsysteem, waardoor je buitenposter prachtig tegen de muur hangt.

Buitenposter gespannen op een tuinhouten frame

6. Robuust systeem

Deze constructie is voorzien van stalen buizen, wat het een stoere uitstraling geeft. Voor iedereen die houdt van een wat ruigere look. Eenvoudig te monteren, ondanks de look.

Buitenposter met robuust ophangsysteem

7. Bamboe

Een natuurlijke sfeer en een makkelijk te monteren systeem, verkrijgbaar in twee kleuren. Een duidelijk instructiefilmpje zorgt ervoor dat je je buitenposter in geen van tijd kunt monteren. Demonteren is geen enkel probleem en je kiest bewust voor een natuurlijk materiaal.

Buitenposter met bamboe frame

8. Aluminium buizenframe

De stevige buizen zorgen voor een stoer effect. De aluminium buizen zorgen voor een stevige constructie en komen perfect tot hun recht met de juiste foto op je buitenposter.

Buitenposter met aluminium buizenframe

9. Tuinplaat

Een makkelijk te monteren oplossing die heel wat jaren meegaat. Een bijkomende montage kit valt wel aan te raden om het klusje te klaren.

Buitenposter op tuinplaat

10. Houten lijst

Hout oogt mooi en dit frame dat makkelijk te monteren is, geeft je buitenposter bijkomende uitstraling. Het natuurlijke hout vergrijst na een tijd, maar dit kun je ook voorkomen met een behandeling.

Buitenposter met steiger tuinhoutenlijst

11. Zwevend doek

Door middel van elastieken laat je dit doek ‘zweven’ in een houten lijst. Dit geeft een bijzonder effect en doet je buitenposter ongetwijfeld opvallen.

Buitenposter zwevende doek met tuinhoutenlijst

12. Meerluik

Wil je meerdere buitenposters naast elkaar, dan is een meerluik de perfecte oplossing. Verschillende frames zijn mogelijk. Wil je een meerluik, dan neem je best contact met ons op, zodat we je kunnen adviseren.

Buitenposter als meerluik

Je merkt het, de mogelijkheden om je buitenposter op te hangen zijn talrijk. Bovendien worden alle oplossingen voorzien van een duidelijke handleiding, zodat het monteren bijzonder vlot verloopt. Weet dat al onze ophangsystemen beschikken over een stevige garantie en dat we garant staan voor de perfecte oplossing. Ben je op zoek naar de perfecte tuindecoratie en een ophangsysteem dat perfect matcht bij je tuin? Dan zit je goed bij Buitenposter.nl.